VVS-montör till Åstorps Rör, entreprenad

Åstorps Rör
VVS-montör
Kommun: Åstorp
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Vanlig anställning
Antal jobb: 2 st


Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet
Krav

VVS-montör – 1-2 års erfarenhet

Språk
Krav

Svenska 

Körkort
B


Om jobbet

Som VVS-montör på Åstorps Rör kommer du att arbeta med både hjärna och händer. Du ska kunna behärska den nya tekniken som idag finns, vara utbildad i att läsa och ta fram ritningar och såklart vara händig nog att utföra jobbet! Att vara kreativ och lösningsorienterad är ett krav för att kunna leva upp den höga servicenivå som vi vill leverera till våra kunder. Som person är du noggrann, ansvarstagande, god kollega och serviceinriktad.

Om Åstorps Rör

Att säga att vi är ett traditionellt VVS-företag är rätt men ändå fel. Vi är ett traditionellt, men innovativt VVS-företag som har utvecklats något enormt under åren. Åstorps rör är det lokala företaget med korta beslutsvägar med fokus på glädje, engagemang, energi och långsiktiga relationer. Genom kreativitet, innovation och nytänkande kombinerat med yrkesskicklighet skall vi göra kundens behov kostnadseffektivt och bekymmersfritt. Vi tar varje dag, timme, minut och sekund på största allvar och utnyttjar den fullt ut för att utveckla företaget. Vår styrka är vår lokala närvaro, som vi kombinerar med det stora bolagets kompetens och utvecklingsmuskler.

Vem söker vi?

En yrkesglad hantverkare som gillar att arbeta med kolleger och kunder, du är samarbetsvillig och ditt bemötande är professionellt. Du har yrkesbevis och erfarenhet av VVS-montörs yrket, B-körkort och behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Om anställningen

Lön
Fast och rörlig lön

 

Ansök genom att skicka ett e-mail till hr@capernum.se